Apple оголосила дату та місце презентації iPhone 14

    261

    Apple оголосила дату презентації, в рамках якої широкому загалу будуть представлені різні новинки, включаючи серію iPhone 14. Захід пройде в кампусі компанії в Купертіно 7 вересня о 10:00 за місцевим часом. Спостерігати за презентацією онлайн можна буде на офіційному сайті Apple, а також на YouTube-каналі компанії.

    Apple проводила презентації в онлайн-форматі, починаючи з 2020 року, з моменту початку пандемії коронавірусу. Цього року компанія запросила гостей, які зможуть спостерігати за перебігом заходу безпосередньо у кампусі Apple у Каліфорнії.

    Очікується, що цього року Apple випустить чотири версії iPhone. Смартфони отримають покращене апаратне забезпечення, включаючи камери, а дорожчі моделі iPhone 14 Pro та 14 Pro Max матимуть зменшений виріз у верхній частині екрану, порівняно з моделями поточного покоління. Вартість нових iPhone поки залишається загадкою, але, ймовірно, вона зросте через складнощі з ланцюжками постачання та високого рівня інфляції.

    На майбутньому заході очікується поява нового смарт-годинника, який, швидше за все, називатиметься Apple Watch Series 8. Минулого місяця з’являлися чутки, що Apple готується випустити більш дорогу «професійну» версію смарт-годинника, але підтверджень цьому не було. Також можливий анонс нових AirPods.

    Крім апаратних новинок, Apple зазвичай представляє у вересні фінальні версії своїх програмних продуктів чергового покоління. Це означає, що на презентації 7 вересня слід чекати на нові iOS 16, iPadOS 16 та ін.

    Джерело: CNBC



    • інші новини