Користувачі обурені багом останнього оновлення Windows

    355

    Розробники припустилися помилки в останній версії Windows, через що користувачі зіткнулися з проблемами зі звуком після оновлення операційної системи.

    Остання версія Windows завдала багато незручностей користувачам. Виявилось, що після оновлення починаються проблеми зі звуком. При цьому апдейт не проходив до кінця, а завершувався повідомленням про помилку.

    Розробники Microsoft вже офіційно визнали таку проблему та пообіцяли усунути.

    Версія КВ5016616 принесла користувачам збої в роботі звуку шляхом повного відключення чи відтворення з перешкодами чи дефектами. Багато користувачів скаржилися на характерне закривання звукових доріжок.

    Деякі користувачі зіткнулися зі звуковими проблемами лише з частини програм. Наприклад, відео переглядалося зі збоями, а музика через плеєр відтворювалася без перешкод.

    Збої зі звуком в принципі можуть спостерігатися і на попередніх версіях Windows, наприклад, на версії 2004 року. Це з тим, що операційні системи різних модифікацій переважно використовують ідентичні системні файли. Розробники з’ясували, що помилка зі звуком трапилася виключно на тих пристроях, де функцію «покращення звуку» було вимкнено до завантаження оновлення.

    За інформацією розробників, системні оновлення якраз і покликані розкривати помилки операційної системи та виправляти їх. Але до поновлення не спостерігалося схожих помилок, а скарги з’явилися саме після запуску версії КВ5016616.

    Для вирішення проблеми фахівці порекомендували перевстановити звукові драйвери, наприклад, за допомогою налаштувань у Центрі оновлення Windows.

    Якщо система не може видалити оновлення, потрібно запустити Windows Audio/Sound для виправлення помилок. Перед цим рекомендується створити резервну копію налаштувань Open Broadcaster.

    У тому випадку, коли виконані операції не допомогли запустити аудіо систему у нормальному режимі, потрібно вимкнути “покращення звуку” через: Пуск – Настройка – Система – Звук.

    Джерело: cursorinfo.co.il



    • інші новини