У США з’явилася соцмережа-конкурент Instagram

    152

    Принцип нового ресурсу — публікувати фотографії з моментами реального життя, а не створювати помилкове враження успішності.

    Додаток BeReal, створений розробниками Алексісом Барреятом та Кевіном Перро, вийшов на ринок ще у 2019 році. Однак, лише зараз цей продукт став масово завантажуватися користувачами. Деякі аналітики навіть стверджують, що BeReal разом із TikTok почали витісняти з ніші Facebook.

    Програма не схожа на інші соцмережі. Вона надсилає повідомлення про активність у різний час.

    Зазначається, що користувач повинен сфотографувати те, чим займається в даний момент, опублікувати і тоді він зможе переглянути фотографії інших користувачів.

    Такий принцип робить BeReal повністю протилежним Instagram, адже модель останнього передбачає публікацію відредагованого до ідеального стану контенту.

    За словами авторів, для Instagram не рідкісні випадки, коли прогортання стрічки новин викликає у користувачів негативні психологічні реакції. При цьому BeReal нагадує вам, що ви не самотні. У цьому додатку повідомлення про необхідність зробити публікацію надходить у випадковий час, коли ви можете працювати або робити покупки.

    У той же час деякі передплатники сервісу цілеспрямовано «спізнюються» з публікацією фото після отримання звукового сигналу, чекаючи на більш зручний момент.

    Незважаючи на цю, певною мірою, махінацію, підхід розробників BeReal вельми оригінальний, що на тлі успішної кампанії з просування робить мобільний додаток дедалі популярнішим.

    Джерело: cursorinfo.co.il



    • інші новини