Стало відомо, які пристрої Apple перейдуть на USB-C

    320

    Про це розповів Мінґ-Чі Куо.

    Apple давно вже пропонує порти USB-C на кожному Mac – від простого MacBook Air до потужного Mac Pro. Є вони і на планшетах, включаючи iPad Pro 2018 і новіші, iPad Air 2020 року і новіші, iPad mini шостого покоління, а також деякі інші пристрої. Apple також використовує порт USB-C у клавіатурі Magic Keyboard для iPad, у навушниках Beats Flex та у зарядних кейсах для Beats Studio Buds та Beats Fit Pro.

    Однак у майбутньому номенклатура пристроїв розшириться. Як заявив аналітик Мінґ-Чі Куо, як мінімум одна модель лінійки iPhone 15 отримає порт USB-C. А редактор Bloomberg Марк Гурман підтвердив, що Apple справді тестує прототипи моделей iPhone із портами USB-C.

    Тепер же з’явилися нові подробиці щодо цього. Стверджується, що Apple готує оновлення iPad 10-го покоління – планшет вийде у вересні та, ймовірно, отримає новий порт. Він з’явиться на зарядних кейсах для нових моделей AirPods. Точніше, йдеться про AirPods Pro другого покоління, що вийдуть наприкінці року.

    Крім цього, новий порт може отримати акумулятор MagSafe для iPhone 12 і новіших. Нарешті, на думку Куо, аксесуари Apple Magic Keyboard, Magic Trackpad та Magic Mouse обзаведуться новим портом у майбутньому.

    Раніше, відзначимо, Куо розповів, що шолом PS VR2 вже готовий, але Sony може відкласти його випуск наступного року.

    Джерело: macrumors.com