Українські айтішники створили зручний сервіс для пошуку палива

    129

    Telegram, мабуть, став одним із найкорисніших майданчиків під час війни в нашій країні. Доказ цьому – новий чат-бот @DriverServiceUABot для моніторингу наявності бензину, газу та дизеля.

    Як повідомляється, він здатний одночасно отримувати і віддавати користувацьку інформацію. Також з’явився тематичний канал DriverServiceUAInfo по всіх містах України з можливістю коментування.

    Як працює

    Автомобілісти, які чекають на свою чергу на АЗС, записують все про пальне в бот. Вказується місто, адреса заправки та тип палива. Бот додає нотатку до каналу відповідного населеного пункту. У ньому користувачі в реальному часі можуть коментувати опубліковані повідомлення.

    Алгоритм працює і у зворотний бік. Ті, кому потрібно заправитися, вводять дані для пошуку. Як тільки з’являються потрібні відомості, на телефон приходять сповіщення. Їх можна перевірити за відгуками людей у telegram-каналі.

    У чому перевага

    Вам не потрібно буде вручну шукати пальне на картах, завантажувати великі масиви даних, переглядати кілька джерел. Серед плюсів @DriverServiceUABot та DriverServiceUAInfo автори вказують також комфортний інтерфейс.

    Джерело: techno.bigmir.net