Названі найпопулярніші цьогорічні смартфони

    327

    Експерти проаналізували смартфони, які найчастіше купували користувачі у всьому світі – з’ясувалося, що найпопулярнішим телефоном у 2022 році став Samsung S22 Ultra 5G.

    Видання GSMArena представило оновлений рейтинг найпопулярніших смартфонів у першій половині 2022 року. Найбільше користувачів цікавилися продукцією Samsung – 4 з 10 моделей у списку належать південнокорейському виробнику.

    Згідно з аналізом, найбільшою популярністю цього року користується Samsung Galaxy S22 Ultra 5G. Ця модель призначена для тих, хто бажає отримати від смартфона максимум.

    На другому рядку знаходиться «бюджетний» Redmi Note 11. Пристрій практично нічим не відрізняється від торішнього Note 10, але пропонує покращений процесор та швидку зарядку за ті самі гроші. Замикає трійку лідерів “середній клас” Samsung Galaxy A53 з екранами 120 Гц та 5G.

    Також до десятки найпопулярніших смартфонів увійшли: Redmi Note 11T Pro+; iPhone 13 Pro Max; Realme GT Neo 3T; Samsung Galaxy A13; Samsung Galaxy A73 5G; iPhone XR; iPhone X.

    Джерело: gsmarena.com