В Telegram скоро з’явиться Преміум-підписка

    200

    Напис, який відображається після встановлення Telegram, можливо, натякає на те, що в месенджері вже незабаром з’явиться платна підписка для користувачів.

    З’явився новий натяк, що вказує на те, що Telegram незабаром може з’явитися план Premium. Цікаво, що цей натяк видно всім – це повідомлення, яке з’являється на головному екрані після завантаження та встановлення Telegram.

    Нагадаємо, зараз там красується напис «Telegram безкоштовно назавжди. Жодної реклами. Жодної абонентської плати.» («Telegram is free forever. No advertising. No subscription fee»), але незабаром його буде змінено на «Telegram provides free unlimited cloud storage for chats and media» (Telegram надає безкоштовне необмежене сховище для чатів та медіа). Це свідчить про те, що план підписки вже у розробці і може бути представлений найближчим часом.

    Очікується, що передплата буде включати преміум-фішки для користувача. Поруч із його ніком у списку чатів буде значок зірки, і він отримає доступ до ексклюзивних стікерів та реакцій. Ціна підписки поки що невідома.

    Джерело: cursorinfo.co.il