Старт продажів Samsung Galaxy S22 та Galaxy S22+ відкладено

    338

    Спочатку можна буде купити найдорожчий флагман компанії, а через два тижні дешевші моделі.

    Подейкують, що терміни появи Samsung Galaxy S22 та Galaxy S22+ переносяться. За версією блогера Джона Проссера, який спирається у своїй інформації на анонімні джерела, прийом замовлень на серію Galaxy S22 стартує у день презентації. Але час старту продажів новинок відрізнятиметься.

    За його інформацією, продаж Galaxy S22 Ultra почнеться 25 лютого, а ось його молодші побратими дістануться до прилавків магазинів 11 березня. Що змусило компанію вдатися до такого кроку, достовірної інформації немає. Тим часом фанати компанії та звичайні користувачі підозрюють, що Samsung недарма відклала старт продажів Galaxy S22 та Galaxy S22+. На їхню думку, Samsung таким чином хоче підштовхнути користувачів до покупки дорожчої моделі, затримуючи старт продажу дешевших побратимів.

    Але це тільки чутки і наскільки вони вірні, дізнаємось вже під час презентації сімейства Galaxy S22, що відбудеться наступного тижня. Всі новинки повинні отримати 120-герцеві AMOLED-дисплеї, чипсет Exynos 2200 або Snapdragon 8 Gen 1 (виходячи з регіону продажу), від 8 до 12 Гб оперативної пам’яті, від 128 Гб до 512 Гб постійної пам’яті, акумулятори ємністю від 37 мАг, підтримку швидкої та бездротової зарядки.

    Джерело: phonearena



    • інші новини