Oppo Reno8 Pro виглядатиме оригінально: дизайн смартфона показали на рендерах

    156

    Oppo взяла за правило раз на півроку оновлювати серію Reno у суворій сутичці за увагу аудиторії. У листопаді відбулася прем’єра сімейства Reno7, а отже, ближче до літа можна чекати на вихід наступників.

    Можливо сьогодні ми вже бачимо те, який дизайн отримає Oppo Reno8 Pro. Видання LetsGoDigital опублікувало рендер смартфона, в основу яких покладено патенти компанії.

    Дизайн Oppo Reno8 Pro виглядає сучасно, актуально, чудово і навіть, напевно, стильно. Виробник усвідомлено дав новинці відомий “задник”, щоб виділитися на загальному тлі. Такого ефекту досягнуто за рахунок встановлення основної камери, встановленої на піднесенні. Подібне рішення компанія запропонувала раніше Oppo Find X3, але тільки в компактному виконанні. Самі датчики розташовані окремо та отримали окантовку.

    Рендери вказують на те, що Oppo Reno8 Pro буде доступний мінімум у трьох кольорах: чорному, синьому та сріблястому. Лицьова панель без відкриттів: тонкорамковий дисплей і фронтальна камера, що врізана у верхній лівий кут. А ось підборіддя видає у смартфоні не топову модель.

    Що стосується характеристик Oppo Reno8 Pro, то на цей час немає жодної інформації. Варто почекати трохи й інсайдери обов’язково зіллють подробиці про начинку новинки.

    Джерело: letsgodigital