Realme Buds Air 3 вперше показали наживо

    104

    Навушники працюватимуть 7 годин без підзарядки, а при використанні зарядного футляра час роботи збільшується до 30 годин.

    Надійний мережевий інформатор Стів Хеммерстоффер МакФлай (Steve H.McFly), він же OnLeaks, опублікував якісне зображення та подробиці про повністю бездротові навушники Realme Buds Air 3.

    Джерело пише, що ці навушники працюватимуть 7 годин без заряджання, а при використанні зарядного футляра час роботи збільшується до 30 годин. Навушники будуть оснащені системою активного шумоподавлення, яка дозволить знижувати навколишній шум до 40 дБ.

    Для шумоподавлення використовуватиметься масив із трьох мікрофонів, також підтримуватиметься і режим прозорості. Для підключення до мобільних пристроїв навушники будуть покладатися на модулі Bluetooth 5.2.

    https://twitter.com/OnLeaks/status/1483117912516870148

    Також відомо, що повністю бездротові навушники Realme Buds Air 3 будуть захищені від попадання пилу та вологи відповідно до опису ступеня захисту IPX5, тобто їм не страшні піт та дощ. Навушники будуть доступні в білому та синьому кольорах.

    Джерело: OnLeaks