Apple знецінила флагманські Android-смартфони у програмі trade-in

    655

    Як повідомляє MacRumors, Apple змінила оцінювальну вартість обміну для користувачів, які хочуть здати свої телефони Android в обмін на новий iPhone. Раніше в Apple Store можна було отримати знижку в 545 доларів, а тепер максимум, що ви зможете отримати – 405 доларів.

    Якщо ви захочете взяти новий iPhone, ви можете отримати знижку під час здачі свого старого телефону. Apple далі відправить його на переробку, а ви отримаєте новий “яблучний” флагман за меншою ціною. Так, при здачі iPhone 12 Pro Max ви зможете зберегти до 700 доларів. Проте техніка на Android розцінюється на Apple набагато менше. До того ж компанія з Купертіно знизила можливу знижку на ряд подібних смартфонів, в середньому на 100 доларів. Так, наприклад, за Samsung Galaxy Note 20 Ultra ви отримаєте лише 405-доларову знижку

    Але варто розуміти, що Samsung планує випустити нові флагманські телефони найближчими тижнями, а в прайс-листі немає найновіших Google Pixel 6. Так що логіка в зниженні є, адже всі смартфони в ньому вже минулих поколінь.