Стало відомо, яку камеру отримає iPhone 14 Pro

    453

    Новий звіт TrendForce підтвердив більш ранні повідомлення про те, що iPhone 14 Pro перейде на 48-мегапіксельну основну камеру.

    Це буде третій раз, коли iPhone збільшує роздільну здатність своєї основної камери (iPhone 4 до 4S – з 5MP до 8MP; iPhone 6 до 6s – з 8MP до 12MP) і стане серйозною зміною у підході Apple до створення камер.

    Цілком імовірно, що Apple потрібна більш висока роздільна здатність, щоб пропонувати запис відео 8K на своїх телефонах Pro, але вони також будуть знімати в різних роздільних здатностях, залежно від сцени. Для портрета або пейзажу може знадобитися більше мегапікселів, у той час, як фотографія при слабкому освітленні може зрештою отримати 12-мегапіксельні пікселі.

    Відомий аналітик Apple Мінг-Чі Куо неодноразово вказував на 48-мегапіксельну основну камеру iPhone 14 Pro. Він також сказав, що 2023 року в iPhone 15 з’явиться зум-перископ.

    Що стосується передньої частини iPhone 14, принаймні, у двох звітах стверджується, що повнорозмірне вилучення буде замінено на камеру з дірочками, одинарну або таблетку з вбудованим FaceID.



    • інші новини