OnePlus 10 Pro вийде в новому обличчі та з камерою, оформленою по-новому

    339

    А ще обіцяно потужний нейронний процесор.

    Минулого року Oppo та OnePlus офіційно повідомили про об’єднання, але вже до цього компанії спільно працювали над смартфонами. Настільки спільно, що деякі моделі OnePlus виявилися перейменованими пристроями Oppo. Судячи з даних, які наводить джерело, таким же чином бренди вчинили з флагманами OnePlus 10 Pro і Oppo Find X5 Pro: дуже схожі характеристики двох цих моделей.

    OnePlus 10 Pro представлено днями, його параметри вже повністю відомі. Що стосується Oppo Find X5 Pro, то йому приписаний екран 6,7 дюйма роздільною здатністю 2К з кадровою частотою, передня 32-мегапіксельна камера, акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої провідної зарядки потужністю 80 Вт і бездротової – потужністю 50 Вт.

    В основі апаратної платформи флагмана Oppo теж буде Snapdragon 8 Gen 1, але розробники доповнять її NPU MariSilicon X. Так що в плані прискорення завдань ШІ Find X5 Pro буде швидшим за свого брата.

    Деякі зміни торкнуться і камери. Якщо в OnePlus 10 Pro використовуються датчики роздільною здатністю 48, 50 і 8 Мп, то Oppo Find X5 Pro отримає сенсори роздільною здатністю 50, 50 і 13 Мп. Причому перші два однакові — Sony IMX766, але вони будуть з’єднані з різними об’єктивами — ширококутним і надширококутним.

    Коли відбудеться анонс Oppo Find X5 Pro – не повідомляється, але логічно чекати на прем’єру в січні або лютому.



    • інші новини