У WhatsApp вже можна створювати власні стікери, але поки що лише у веб-версії

    113

    У бета-версії WhatsApp Web з’явилася функція, що дозволяє створювати власні стікери із збережених раніше зображень.

    WhatsApp вже давно підтримує стікери, але порівняно з конкурентами робота з ними виглядає якоюсь складною. Особливо коли справа стосується створення власних наборів, що можна зробити тільки за допомогою сторонніх додатків. І тільки зараз розробники месенджера, здається, почали щось змінювати на краще. Як повідомляє ресурс Android Police, бета-версія WhatsApp Web вже дозволяє створювати власні стікери із збережених раніше зображень.

    При виборі нещодавно використаних наклейок у полі введення тексту з’явився новий значок «Створити». Якщо натиснути на нього, відкриється вікно, що дозволяє вибрати зображення як наклейка. Потім ця картинка завантажується в редактор, де її можна обрізати, повернути, додати текст, смайлики і навіть інші стікери.

    Враховуючи, що ця функція доступна лише у бета-версії, є кілька нюансів. По-перше, стікери користувача не можна використовувати на смартфоні, на даний момент вони синхронізуються тільки між десктопними клієнтами WhatsApp. Це означає, що створені стікери можна використовувати в додатках для Windows і Mac, хоча там поки що немає можливості створення стікерів.

    Також стало відомо, що WhatsApp почав тестувати функцію зміни швидкості відтворення голосових повідомлень у мобільному додатку.



    • інші новини