Представлені розумні годинники Realme T1

    167

    Пристрій оснащений магнітною зарядкою.

    Realme сьогодні в Китаї представила нові розумні годинники T1. Новинка позиціюється як, «ймовірно, перші в світі розумні годинники з рамкою з нержавіючої сталі і підтримкою дзвінків через Bluetooth в своїй ціновій категорії». Пристрій оцінено в Китаї в еквівалент 95 доларів (це для перших покупців, в роздробі вартість складе 110 доларів).

    Realme T1 отримали екран AMOLED діаметром 1,3 дюйма з щільністю пікселів 325 на дюйм. Захист дисплея забезпечує загартоване скло Gorilla Glass, рамка навколо екрану – з нержавіючої сталі.

    Годинники підтримують 110 режимів тренувань, дзвінки через пов’язаний з Bluetooth смартфон, магнітну зарядку. Є «всеосяжна система моніторингу життєвих показників». Тут без конкретики, але судячи з картинок, є датчик ЧСС, можливість вимірювання оксигенації крові і система моніторингу сну. Годинники захищені від води (5ATM, так що пірнати з ними не бажано) і наділені модулем NFC для безконтактних платежів (заявлена ​​підтримка місцевої служби AliPay).

    Заявлена ​​автономність Realme T1 – тиждень. Підтримується швидка зарядка: 15 хвилин підключення до зарядного пристрою дають три дні автономності.