Представлені дешеві розумні годинники Realme Dizo з IP68, SpO2 і 90 режимами

    66

    Пристрій може похвалитися великою кількістю функцій, включаючи моніторинг серцевого ритму і визначення рівня кисню в крові (SpO2).

    Представлені розумні годинники Realme Dizo Watch – це перші години від суббренда Realme, анонсованого в травні цього року. Dizo спеціалізується на створенні розумних пристроїв.

    Пристрій може похвалитися великою кількістю функцій, включаючи моніторинг серцевого ритму, визначення рівня кисню в крові (SpO2), підтримку 90 спортивних режимів і живі циферблати. Крім того, годинники відповідають ступеню захисту IP68 від води та пилу.

    Ціна Realme Dizo Watch в Індії була встановлена ​​на рівні 47 доларів, проте перші покупці зможуть купити новинку за 40 доларів. Годинники надійдуть в продаж на Flipkart в кольорах Carbon Grey і Silver в п’ятницю, 6 серпня.

    Годинники оснащені легко читаним 1,4-дюймовим РК-екраном роздільною здатністю 320 x 320 пікселів з максимальною яскравістю 600 кд / м 2 . Крім того, годинник оснащені каучуковим ремінцем того ж кольору, що і рамка. Носи пристрій дійсно підтримує величезну кількість спортивних режимів, включаючи еліптичний тренажер, баскетбол, силові тренування, греблю, йогу, крикет, піші прогулянки, їзду на велосипеді, біг в приміщенні, біг на вулиці, ходьбу в приміщенні і на відкритому повітрі і так далі.

    Розумні годинник підтримують Bluetooth 5.0, підключення до смартфонів відбувається за допомогою програми Realme Link. Після створення пари Dizo Watch ви можете управляти музикою і камерою на смартфоні.