Xiaomi Mi Pad 5 вийде в трьох версіях і ось якими вони будуть

    57

    Чергова порція чуток про планшети серії Xiaomi Mi Pad 5.

    Серпень обіцяє бути насиченим на події та анонси. Хедлайнерами новин останнього літнього місяця повинні стати Samsung і Xiaomi. Обидві компанії повинні показати цілий розсип продуктів, де кожен з них цікавий. Xiaomi в цьому році вирішила, що пора випустити оновлення в лінійці планшетів і серед дебютантів буде сімейство Mi Pad 5.

    Digital Chat Station повідомляє, що в рамках серії вийде три моделі, де старша отримає чип Snapdragon 860, а дві інші запропонують процесори Snapdragon 860 і Snapdragon 768G. Топова модель вже проходить процедуру сертифікації і докладні характеристики вже скоро зможемо вивудити з сайту TENAA.

    Зараз же інсайдери орієнтують нас на те, що всі три моделі Xiaomi Mi Pad 5 отримають однакові дисплеї, однакові габарити, однакові камери та інші параметри будуть збігатися. Очікується, що відмінності будуть зводитися тільки до продуктивності і обсягу пам’яті.

    Всі новинки серії Xiaomi Mi Pad 5 повинні запропонувати IPS-екрани діагоналлю 10,95 дюйма (11 дюймів) роздільною здатністю 2560х1600 пікселів з частотою оновлення 120 Гц і відгуком сенсора 240 Гц. Планшети отримають підтримку стилуса, сканер відбитків пальців на бічній грані, акумулятор ємністю 8720 мАг і прошивку MIUI спеціально адаптовану під роботу на планшетах, де запропонують ряд фішок, які вже обкатали на розкладному Xiaomi Mi Mix Fold.