Інноваційні навушники Apple AirPods Pro 2 зможуть відстежувати стан здоров’я

    79

    Це дозволить збільшити постачання лінійки AirPods.

    За словами відомого аналітика Apple Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), в наступному році Apple планує випустити AirPods Pro другого покоління з «інноваційними» функціями, включаючи відстеження стану здоров’я.

    Як повідомляє MacRumors, посилаючись на Мінг-Чі Куо, попит на навушники AirPods на решту цього року буде «нижче очікуваного». Тому прогноз по постачанню був знижений до 70-75 мільйонів у порівнянні з 75-85 мільйонами, очікуваними на початку року.

    Мінг-Чі Куо додав, що випуск в наступному році «AirPods Pro» другого покоління з інноваційними функціями збільшить постачання всіх моделей AirPods до більш ніж 100 мільйонів одиниць за рік.

    Минулого місяця Bloomberg повідомив, що друге поколінні Apple AirPods Pro буде включати «оновлені датчики руху з упором на відстеження фізичної форми». Повідомляється, що Apple вивчає можливість використання дизайну, аналогічного недавно випущеним Beats Studio Buds, для нових AirPods Pro.

    Мінг-Чі Куо також повідомив, що навушники Beats Studio Buds побудовані на базі однокристальної системи MediaTek, виготовленої по 22-нм техпроцесу, а не на базі 16-нанометрової платформи Apple H1.