iPhone 13 Pro показали на якісних зображеннях і у відеоролику

    115

    Модель iPhone 13 Pro повинна бути покращеною за декількома пунктами.

    На YouTube-каналі під назвою Concept Creator і на сайті Letsgodigital опублікували рендери і відеоролик, які показують саму деталізовану тривимірну модель смартфона iPhone 13 Pro.

    Ці ресурси регулярно створюють точні моделі прийдешніх смартфонів, використовуючи креслення та інсайдерську інформацію. На цей час залишаються сумніви тільки з приводу назви: ходять чутки, що Apple в цьому році вибере варіант iPhone 12s замість iPhone 13. Однак в плані дизайну ніяких питань більше не залишилося.

    Модель iPhone 13 Pro повинна бути покращеною за декількома пунктами. На додаток до якіснішої камери пристрій також буде оснащено кращим екраном і зменшеним вирізом для системи фронтальних камер. Крім того, сканер відбитків пальців (Touch ID) вперше буде розміщений під екраном. Звичайно ж, оновляться використовувана платформа і програмне забезпечення.

    Раніше опубліковані креслення підтверджують, що iPhone 13 Pro має корпус висотою 146,7 мм і шириною 71,5 мм, тобто не буде відрізнятися від iPhone 12 Pro в плані розміру. Невелика різниця буде тільки в товщині. Екрани всіх смартфонів лінійки iPhone будуть виконані за технологією OLED, при цьому дисплеї iPhone 13 Pro та iPhone 13 Pro Max будуть підтримувати частоту оновлення 120 Гц. Новинки будуть побудовані на базі однокристальної системи Apple A15, яка проводиться силами компанії TSMC з використанням 5-нм технологічного процесу.

    Основна камера iPhone 13 буде мати нову систему стабілізації зображення зі зрушенням сенсора, при цьому лазерний далекомір залишиться ексклюзивним для iPhone 13 Pro та iPhone 13 Pro Max.

    Очікується, що в цьому році буде відвантажено 223 мільйони iPhone, з яких 40% припаде на iPhone 13.



    • інші новини