MIUI 13 показали на скріншотах

    40

    Попри те, що поширення MIUI 12.5 проходить повільно і сама прошивка виявилася досить проблемною, компанія вже активно працює над новою версією фірмового інтерфейсу – MIUI 13. Ходили чутки, що її можуть представити вже 25 червня, але очевидно, що у Xiaomi свої плани і на анонс доведеться почекати.

    Про саму MIUI 13 практично нічого невідомо. Хіба що один з авторитетних китайських інсайдерів запевняє, що компанія оновить всі пристрої, що вийшли за останні два роки. І ось тепер в мережі з’явилися скриншоти MIUI 13, що демонструють змінений дизайн інтерфейсу і файлового менеджера, зокрема.

    Судячи з усього, домашню сторінку можна буде налаштувати. Крім документів, фото, відео, музики та інших елементів, користувачі можуть розміщувати на головній сторінці іконки соціальних мереж, камери та інше для швидшого доступу до програми. Самі значки стали більш округлими і плоскими.

    Очікується, що анонс MIUI 13 збіжиться з прем’єрою флагмана Xiaomi Mi Mix 4. Цілком логічно, що спочатку прошивку представлять на китайському ринку, а вже пізніше їй влаштують реліз на глобальному ринку. Майже напевно під час презентації компанія буде декларувати, що прошивка стала ще швидша, функціональніша, стабільніша і безпечніша.

    Джерела: mydriverstwitter