Великі і якісні рендери Google Pixel 6 Pro від надійного джерела

    128

    Смартфони Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro вийдуть восени і стануть першими смартфонами з попередньо встановленою Android 12.

    Якісні рендери смартфонів Google Pixel 6 і Pixel 6 Pro з’явилися ще минулого тижня, а зараз в мережі опубліковані допрацьовані зображення старшої моделі – Pixel 6 Pro. Змін не так багато, але одна важлива все ж є, вона стосується камери. До того ж на цей раз джерело призводить більше технічних подробиць про пристрій.

    Можна сказати, що нові рендери приведені у відповідність з останніми чутками про те, що Pixel 6 Pro отримає камеру з перископним модулем, який забезпечить п’ятикратний оптичний зум. І на цей раз такий модуль чітко візуалізується – він третій в ряду. Також смартфону приписаний основний датчик на 50 Мп і додатковий – з надширококутним об’єктивом, але явно меншої роздільної здатності.

    Тепер нарешті стало ясно, наскільки великий виступ блоку камери за межі тильної панелі: при товщині смартфона 8,9 мм товщина пристрою з урахуванням блоку камери – 11,5 мм. Тобто він видається назовні на 2,6 мм – це відчутно. Довжина і ширина смартфона – 163,9 і 75,8 мм відповідно.

    Google Pixel 6 Pro приписаний екран AMOLED діагоналлю 6,67 дюйма з вбудованим сканером відбитків пальців. Також в конфігурації пристрою стереодинаміки та бездротова зарядка. За попередніми даними, смартфони лінійки Pixel 6 отримають також підтримку зв’язку UWB і однокристальних систем власної розробки Google. Прем’єра Pixel 6 і Pixel 6 Pro очікується восени.

    Автор цих рендерів – надійний інсайдер Стів Хеммерстоффер (Steve Hemmerstoffer), відомий під ніком OnLeaks. Раніше він вже публікував рендери смартфонів Sony Xperia 10 III, Samsung Galaxy S21, Google Pixel 4 XL і, всі вони отримали згодом офіційне підтвердження.