Так виглядає Redmi Note 10 Pro 5G: перше офіційне зображення

    45

    Нещодавно анонсована для міжнародного ринку лінійка включає моделі Redmi Note 10, Redmi Note 10S, Redmi Note 10 Pro і Redmi Note 10 5G.

    Джерела повідомляють про те, що компанія Xiaomi готується анонсувати новий телефон під назвою Redmi Note 10 Pro 5G, який зможе працювати в мережах п’ятого покоління.

    Нещодавно анонсована для міжнародного ринку лінійка включає моделі Redmi Note 10, Redmi Note 10S, Redmi Note 10 Pro і Redmi Note 10 5G. Тільки остання модель підтримує 5G, скоро компанію їй складе ще один смартфон – Redmi Note 10 Pro 5G.

    Опубліковане зображення вказує на те, що Redmi Note 10 Pro 5G зовні буде схожий на Redmi Note 10 Pro. Смартфон отримає прямокутний блок основної камери з чотирма датчиками зображення. На нижній частині можна побачити мікрофон, роз’єм USB-C і грати гучномовця.

    Офіційний постер підтверджує, що смартфона буде побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon з підтримкою мобільних мереж п’ятого покоління. Джерело припускає, що Redmi Note 10 Pro 5G буде оснащений мобільною платформою Snapdragon 750G.

    Залишилося дочекатися офіційного анонсу.