Стало відомо, які камери може отримати OnePlus Nord N1

    47

    З’явилися перші подробиці про камери OnePlus Nord N1.

    Минулого року OnePlus взялася за створення пристроїв середнього класу і на світ з’явилося сімейство Nord. Компанія має намір і далі розвивати цю лінійку і готується представити OnePlus Nord N1, чутки про який вже мелькали в минулому місяці та тоді було сказано, що його кодове ім’я Ebba. Вчора ця модель знову стала об’єктом витоку і на цей раз нам розповіли про її камери.

    Необхідну інформацію вдалося знайти завдяки сторонньому додатку камери Camera FV-5, де, імовірно, і засвітилися характеристики камери OnePlus Nord N1. Якщо інформація правдива, то новинка удостоїться фронталки на 16-мегапікселів зі світлосилою f/2.5, розмір сенсора складе 1/3 дюйма, запропонують електронну стабілізацію та автофокус.

    Що стосується основної камери OnePlus Nord N1, то майже напевно вона отримає набір з декількох сенсорів і на цей час відомо тільки характеристики головного. Це буде датчик роздільною здатністю 64-мегапікселі з діафрагмою f/1.8. Інші характеристики OnePlus Nord N1 і терміни його виходу залишаються невідомими.

    Джерело: camerafv5