Xiaomi представить одразу кілька версій Xiaomi Mi Pad 5

    43

    Xiaomi Mi Pad 5 повинен отримати кілька варіацій.

    Мережеві інформатори все охочіше розповідають нам про Xiaomi Mi Pad 5. Якщо їх відомості вірні, то свої новинки в сегменті планшетів компанія покаже 15 травня і їх може бути чотири або навіть п’ять, а не дві як передбачалося раніше. Деякі подробиці про три з них з’явилися в мережі.

    Так, повідомляється, що планшети отримали каталожні номери K81, K81A і K82, а їх кодові імена Enuma, Elish, Nabu відповідно. Об’єднувати їх буде те, що всі вони отримають IPS-дисплеї з частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю 2560х800 пікселів, а яскравість складе 410 ніт.

    Планшети Enuma і Elish будуть побудовані на базі чипа Snapdragon 870, але при цьому стануть відрізнятися камерами. У першому випадку ставку зроблять на модуль роздільною здатністю 48-мегапікселів, а в другому, на датчик з 12 Мп. Модель з кодовим ім’ям Nabu удостоїться процесора Snapdragon 860 і 12 Мп камери. Серед інших характеристик планшетів вказують чотири динаміки, модуль NFC, двоелементні акумулятори, дротову зарядку потужністю 120-135 Вт і можливість заряджати їх без проводу.

    Історія з майбутніми планшетами стає все цікавішою. Нагадаємо, що буквально днями з’явилася інформація, що Xiaomi готує до анонсу планшет з каталожним номером К81С, який може вийти у двох версіях, що відрізняються діагоналлю дисплея та апаратною платформою. Молодша і більш компактна версія повинна базуватися на Dimensity 1200. Тоді як старшій приписують Snapdragon 870 і 144-герцовий дисплей.?