Анонсовано перший в світі смартфон відразу з трьома флагманськими камерами

    44

    Зазвичай сучасні смартфони отримують один датчик з багатими можливостями, до якого встановлюють датчики зниженої роздільної здатності із середньою або поганою світлочутливістю.

    Компанія ZTE офіційно заявила, що ZTE Axon 30 Pro стане першим у світі смартфоном, в основній камері якого буде встановлено відразу три флагманських датчики зображення.

    Зазвичай сучасні смартфони отримують один датчик з багатими можливостями, до якого встановлюють датчики зниженої роздільної здатності із середньою або поганою світлочутливістю. У флагманських камерофонів Huawei два головних датчики зображення. У випадку з ZTE Axon 30 Pro їх буде три. Імовірно, вони будуть працювати в зв’язці з ширококутним, надширококутним і телеоб’єктивами.

    Раніше Ні Фей (Ni Fei), президент підрозділу смартфонів ZTE і президент Nubia Technologies, офіційно підтвердив у своєму повідомленні на Weibo, що скоро буде випущений новий смартфон компанії з камерою, яка розташована під поверхнею дисплея. Він також опублікував фотографію прототипу.

    ZTE готується випустити вже другу модель з подібною камерою, тоді як інші компанії, включаючи Samsung, Xiaomi та Oppo все ще знаходяться на стадії досліджень і розробок, плануючи випустити аналогічні смартфони в цьому році.