Samsung показала новий смартфон з акумулятором на 7000 мАг і назвала дату анонсу

    88

    Компанія Samsung Electronics продовжує інтенсивно підігрівати інтерес громадськості до свого нового смартфона з дуже ємним акумулятором.

    Вчора Samsung натякнула на розкриття подробиць 8 лютого і ось, сьогодні корейський виробник опублікував не просто тизери, а повноцінні зображення смартфона з двох сторін і оголосив остаточну дату дебюту.

    Отже, запуск смартфона відбудеться 15 лютого в Індії. Також Samsung зазначає «флагманську» однокристальну систему Exynos 9825.

    Офіційні рендери показують нам смартфон з екраном Infinity-O з врізаною одинарною фронтальною камерою, основною квадро камерою в квадратному блоці на тильній панелі з градієнтним забарвленням, сканером відбитків пальців на правій грані.

    Сама Samsung поки не розкриває більшість технічних параметрів смартфона. За попередніми даними, Galaxy F62 оснащується 6,7-дюймовим екраном Super AMOLED, 32-мегапіксельною фронтальною камерою, основною камерою з головним датчиком на 64 Мп, акумулятором ємністю 7000 мАг, 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті. Оболонка One UI 3.1 на основі Android 11 встановлена «з коробки», а ціна складе близько 350 доларів.