Google Pixel 5 почав отримувати перше оновлення Android 11

    96

    Корпорація добра відправила очікуване листопадове оновлення на кілька смартфонів лінійки Google Pixel.

    Один з найяскравіших плюсів смартфонів від Google – регулярно і при цьому швидко оновлюється ПО. Настав листопад, і Корпорація добра очікувано початку відправку нової прошивки на деякі свої пристрої, в тому числі для абсолютно нових «Пікселів» 5 і 4a 5G.

    У списку змін згадується ціла купа виправлень, як для нових пристроїв, так і для «старичків». До них відносяться виправлення рандомного пробудження екрану, коли це не повинно відбуватися, приховування кнопок системної навігації при повноекранному відтворенні, а також безліч дрібних помилок з роботою Android Auto.

    Багато хто сподівався на виправлення помилки, пов’язаної з мерехтінням зображення на 60/90 Гц при певних рівнях яскравості, але, на жаль, це не буде вирішено в даному оновленні. Також шанувальників Google засмутить, що Pixel 2 і 2 XL не отримають оновлення в цьому місяці.

    Попри те, що деякі виправлення очевидно націлені на більш свіжі Pixel-фони, в Pixel 3, 3a і 4 також включено кілька конкретних для них виправлень, в тому числі розв’язання проблеми зі створенням скріншотів на Pixel 3 і 3a і виправлення помилки, коли під час телефонної розмови на Pixel 4 з’являвся темний екран.

    Також компанія опублікувала оновлені патчі безпеки за листопад 2020 року. Як і завжди, Google радить негайно провести оновлення, оскільки в нових патчах закривається безліч проблем з конфіденційністю і «дороги» до злому вашого пристрою.

    Джерело: 9to5Google