Samsung розповіла про фішки One UI 3.0 і назвали терміни виходу

    1315

    Ось уже скоро буде два роки як на ринок вийшла оболонка One UI від Samsung. Розробники компанії постаралися зробити приємну і легку у використанні прошивку, яка розширює можливості стокового Android. Вони знову переробили оболонку і готуються викотити стабільну версію One UI 3.0 на базі Android 11.

    Нова версія фірмового інтерфейсу дебютувала близько 3-х місяців тому і з того часу компанія встигла випустити три бета-версії, щоб доповнити всі фічі і виявити помилки. Роботи підійшли до кінця, і компанія готова назвати терміни виходу One UI 3.0.

    На своєму сайті Samsung опублікувала оголошення, що розгортання поновлення почнеться в цьому місяці. Першими нову версію фірмового інтерфейсу отримають флагмани серії Galaxy S20, а потім вона прийде на Galaxy Note 20. На веб-сайті також згадуються моделі Galaxy Fold, Galaxy Tab S7 і Galaxy Z Fold 2 серед перших претендентів на оновлення до Android 11 з One UI 3.0. На даному етапі компанія не публікує графік, коли апдейт добереться до інших пристроїв.

    Серед ключових змін і нововведень, які принесе з собою One UI, компанія називає перероблений дизайн панелі швидких налаштувань і повідомлень, екрану блокування, а також прихід віджета управління мультимедіа в стилі Android 11, що дозволяє легко і швидко перемикатися між різними плеєрами. Серед функцій, які були покращені згадуються Always on Display, Flex Mode, Knox і Smart Switch.

    Функція мультимедійного вікна, яку пропонують Galaxy Fold, Galaxy Z Fold та планшети Galaxy Tab, отримала ряд опцій, націлених на спрощення багатозадачності. З приходом One UI користувачі зможуть здійснювати повноекранні відеодзвінки з масками AR Emoji.

    Джерело: sammobile