Компанія Realme назвала дату презентації свого годинника Realme Watch S

    138

    Нові годинники від Realme Watch S будуть представлені 2 листопада в Пакистані.

    У минулому році Realme представили свої перші годинники з нехитрою назвою Realme Watch. В цьому році компанія готується наступити на ринок пристроїв, що носяться, набагато активніше — ми знаємо точно, що, як мінімум, два пристрої будуть запущені до кінця цього року.

    І ось сьогодні Realme підтвердила презентацію першої з цих новинок, а саме Realme Watch S, які, за чутками, повинні стати повноцінними розумними годинниками на Wear OS. Презентація намічена на 2 листопада в Пакистані.

    Realme Watch S були помічені на сайтах кількох сертифікаційних бюро, які повідали деякі з очікуваних специфікацій. Тепер деякі з них також були підтверджені за допомогою офіційного постера продукту.

    Згідно з сертифікатами і постером, годинники Realme Watch S будуть оснащені 1,3-дюймовим круглим дисплеєм і датчиком яскравості. Технологія виконання екрану в новій моделі на даний момент є загадкою. Поточні годинники оснащені IPS-дисплеєм, але оскільки Realme Watch S повинен стати повноцінним флагманом, то, можливо, виробник встановить OLED-панель.

    Також офіційний Твіттер-аккаунт пакистанського підрозділу Realme показав, що нові смарт-годинники будуть підтримувати 16 спортивних режимів і будуть оснащені декількома датчиками моніторингу здоров’я. Також компанія підтвердила, що в пристрій буде встановлений датчик частоти серцевих скорочень і SpO2 для моніторингу кисню в крові.

    Ремінці годинників будуть доступні в чорному, помаранчевому, синьому і зеленому кольорах.

    Джерело: MySmartPrice