Apple відхилила прототип iPhone 12 з USB Type-C, а через рік позбудеться від портів взагалі

    623

    iPhone 13 отримає Smart Connector, як у сучасних iPad Pro.

    У мережі з’явилася нова порція подробиць про підготовку до випуску Apple флагманської серії смартфонів iPhone 12.

    Інформацією поділився користувач Fudge (Choco_bit) в соціальній мережі Twitter. За даними джерела, прототип iPhone 12 з портом USB Type-C так і не добереться до виробничих ліній. Таким чином, нас чекає ще один рік з Lightning в смартфонах Apple.

    Однак в наступному році, в серії iPhone 13 компанія Apple позбудеться від портів як таких взагалі. У флагманських смартфонах 2021 року буде використовуватися роз’єм Smart Connector, як в сучасних iPad Pro, і він не буде призначений для зарядки. Користувачам доведеться покладатися на бездротову зарядку.

    Нагадаємо, роз’єм Smart Connector знаходиться на задній стороні iPad Pro і має три маленьких магнітних контакти. По суті, це цілком вписується в концепцію iPhone «без отворів і портів», про яку ходять чутки вже не перший рік.

    Fudge (Choco_bit) в березні показав приблизний дизайн iPhone 12 Pro з маленьким «чубчиком», камерою з лідаром і віджетами на екрані. Його слова побічно підтверджуються більш ранніми повідомленнями Джона Проссером (Jon Prosser), пов’язаниими з пристроями Apple. Наприклад, Проссер першим повідомив точні дати презентацій нового смартфона iPhone SE і ноутбука MacBook Pro 13.

    Джерело: ixbt.com