У потенційного Samsung Galaxy Note20 виявилися потворні рамки

    133

    До моменту анонсу від таких рамок повинні позбутися.

    Компанія Samsung Electronics представить лінійку флагманських смартфонів Galaxy Note20 приблизно через три місяці. А поки про них починають накопичуватися подробиці в мережі. На цей раз, інформацією поділився відомий китайський інсайдер Ice Universe.

    Він опублікував фото макетів смартфона. Як зазначає інсайдер, він не вірить в настільки товсті рамки навколо екрану, це поки лише грубе прев’ю дизайну. Інші джерела теж сподіваються, що до моменту анонсу Galaxy Note20 позбудеться від таких «потворних» рамок.

    Як можна побачити, смартфон отримав екран з одинарною врізаною фронтальною камерою, як у Galaxy Note20, і прямокутним модулем основної камери, як у Galaxy S20. Це спростовує чутки про використання в серії фронтальної камери, схованої під екраном.

    Згідно з більш ранніми витоками, Galaxy Note20 і Galaxy Note20+ отримають 16 ГБ оперативної пам’яті і акумулятор 4500 мА · год.

    Ice Universe вже не перший рік радує громадськість численними витоками в основному на мобільну тематику. Особливо часто він видає подробиці на дуже ранні стадії, які згодом регулярно відповідають дійсності. Ice Universe докладно висвітлював розробку Samsung Galaxy S20, Galaxy Note10 і Galaxy S10 задовго до офіційних анонсів. Новий витік не обов’язково виявиться правдою, але в будь-якому випадку, вона заслуговує на те, щоб її вивчити і обговорити.

    Джерело: ixbt.com