Так виглядає новий Huawei P Smart S – майбутній конкурент Redmi Note 9

    187

    У нього екран з каплевидним вирізом і потрійна основна камера з головним сенсором на 48 Мп. Виглядає досить симпатично.

    Інсайдер Еван Бласс (Evan Blass), широко відомий в твіттері як @evleaks, опублікував перші офіційні (за його словами) рендери смартфона Huawei P Smart S. Китайський техногігант має намір незабаром випустити конкурента Redmi Note 9, щоб зміцнити свої позиції в середньому сегменті.

    Опубліковані зображення демонструють Huawei P Smart S практично з усіх боків. Це буде смартфон, який відповідає всім сучасним тенденціям. Спереду у нього є великий екран з каплевидним вирізом під фронтальну камеру, а на зворотному боці – основна камера з трьома датчиками, головний з яких має роздільну здатність 48 Мп. В цілому, майбутня новинка виглядає симпатично, особливо в зеленому кольорі (Emerald Green). В добавок до нього, покупцям запропонують ще два варіанти забарвлення – Breathing Crystal і Midnight Black.

    Характеристики смартфона поки невідомі, чутки вказують на те, що в ньому буде використовуватися чипсет Kirin 710. Найімовірніше, таке рішення повинно допомогти Huawei випустити на ринок цей пристрій з додатками і сервісами Google.

    Як би там не було, аналітики прогнозують провал цієї моделі смартфона, оскільки вона просто не зможе створити реальну конкуренцію Redmi Note 9 через слабше оснащення.