Xiaomi показала прозорий Redmi K30 Pro

    207

    Щоб вмістити всі компоненти Redmi K30 Pro в компактному корпусі довелося використовувати конструкцію «сендвіч».

    Менеджер з маркетингу компанії Xiaomi опублікував в Twitter прозору версію Redmi K30 Pro, яка була створена в єдиному екземплярі для демонстрації того, як виглядає начинка пристрою.

    Прозора задня панель демонструє частину внутрішньої начинки, особливо добре видно акумулятор. Нагадаємо, раніше виконавчий директор компанії Xiaomi Лей Цзунь (Lei Jun) заінтригував громадськість прозорим Xiaomi Mi 10 Transparent Edition, який так і не надійшов у продаж. Хоча до цього компанія випустила прозорі версії Xiaomi Mi 8 і Xiaomi Mi 9. Випуск прозорої версії Redmi K30 Pro також не планується, вона була створена виключно для демонстрації.

    Щоб вмістити всі компоненти Redmi K30 Pro в компактному корпусі довелося використовувати конструкцію «сендвіч». Представник Xiaomi зазначив, що в більшості Android-смартфон «сендвіч» займає невелику частину всередині корпусу, а в Redmi K30 Pro така багатошарова структура займає більш ніж половину всієї площі материнської плати.

    Смартфон отримав практично безрамковий екран Samsung AMOLED E3 з підтримкою HDR10+, який займає 92,7% площі фронтальній панелі. Redmi K30 Pro оснащений флагманською платформою Qualcomm Snapdragon 865, дворежимною підтримкою 5G, швидкою оперативною пам’яттю LPDDR5 і флеш-пам’яттю UFS 3.1. Потужність провідної зарядки складе 33 Вт.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини