Компанія Nintendo готує дві нові ігрові приставки Switch

    153

    Ігрової консолі Nintendo Switch всього три роки. Минулого літа японський гігант випустив оновлену версію, яка стала дійсно автономною, а також трохи продуктивнішою. Чекати повністю нової моделі найближчим часом явно не варто, але що на рахунок нової приставки іншого форм-фактора?

    Як повідомляється, в коді свіжого оновлення, яке принесло консолей Nintendo довгоочікувані функції, виявилося згадка якогось пристрою з ідентифікатором nx-abcd. У Nintendo подібні ідентифікатори характеризують форм-фактор пристрою, і nx-abcd – абсолютно новий.

    До цього моменту було відомо три таких ідентифікатори: nx-abca2, nx-abcb і nx-abcc. Ідентифікатор nx-abcc має консоль Switch Lite, і він позначає повністю портативний пристрій. Ідентифікатор nx-abca2 відповідає гібридним моделям — це звичайна Switch і її оновлена версія. Ідентифікатор nx-abcb, імовірно, призначений для домашніх версій, тобто тих, які підключаються до телевізора і не можуть використовуватися в портативному режимі. У коді прошивки є також кодове ім’я Calcio, і саме воно, як вважають джерела, відповідає моделі з ідентифікатором nx-abcb. Тобто це буде виключно домашня приставка Nintendo, причому, можливо, дуже дешева.

    Про перераховані вище три ідентифікатори було відомо вже якийсь час, а ось ідентифікатор nx-abcd є повністю новим, тобто, ймовірно, роботи над таким пристроєм почалися відносно недавно. При цьому поки зовсім неясно, що це може бути за продукт, адже ідентифікатори, що раніше з’явилися, відповідають всім звичним форм-факторам ігрових приставок. Можливо, Nintendo готує для нас щось зовсім нове?

    Джерело: ixbt.com