Погода на вихідні: Уночі заморозки, а вдень до 19 градусів тепла

    240

    В Україні протягом найближчих вихідних, 11 і 12 квітня, очікується тепла і сонячна погода. Стовпчики термометрів місцями піднімуться до +19, передає Укргідрометцентр.

    Так, у суботу на всій території країни буде тепло і без опадів. У північних і східних областях температура підніметься до 12 градусів тепла, а вночі буде прохолодніше – +3…+5 градусів.

    На заході країни вдень повітря прогріється до +15, а вночі похолодає до -3. У Закарпатській області буде тепліше, ніж в інших регіонах. Вдень тут очікується 18 градусів тепла, а вночі стовпчик термометра покаже 0 градусів.

    У південних областях удень +13…+15, а вночі близько 4 градусів тепла. Така ж погода буде в Криму.

    У центральних областях удень +11…+13, а вночі +2…+5. У Києві невелика хмарність. Температура вдень і вночі буде такою самою, як і на всій території Київської області.

    У неділю буде тепліше, опадів також не очікується. У північних і центральних областях температура підніметься до 13 градусів тепла, а вночі в цей регіон прийдуть морози і стовпчики термометрів опустяться до -3 градусів.

    На сході країни вдень повітря прогріється до +11, а вночі буде так само холодно, як і в центрі, – 3 градуси морозу.

    У західних областях буде тепліше, ніж в інших регіонах України. Вдень тут потеплішає до 17 градусів тепла, а вночі очікуються морози до -3. У Закарпатській області буде тепліше – вдень +19, а вночі 3 градуса морозу.

    У південних областях вдень +12…+14, а вночі близько 4 градусів тепла. Така сама погода буде в Криму.

    У Києві невелика хмарність. Температура вдень +11…+13, а вночі -1…-3.



    • інші новини