Неофіційний перелік смартфонів Xiaomi і Redmi, які можуть отримати MIUI 12

    126

    Не секрет, що Xiaomi трудиться над новою версією фірмової оболонки – MIUI 12. З січня нинішнього року вся увага розробників сконцентрована виключно на новій ітерації прошивки. На даний момент компанія не дає ніяких обіцянок або прогнозів про час виходу MIUI 12. Але це не заважає будувати прогнози про те, які смартфони її отримають.

    У мережі був знайдений список тих пристроїв, на які прийде MIUI 12. Виглядає він цілком логічним і передбачуваним, тому велика ймовірність, що багато які з названих моделей дійсно в підсумку отримають нову версію фірмової оболонки. Але все ж до даного переліку пристроїв варто поставитися з великою часткою скепсису. Є сумніви, що він правдивий і до нього є питання.

    У список увійшли флагмани Xiaomi: серія Xiaomi Mi 10, Xiaomi Mi 9/Mi 9 Pro/Mi 9 SE, Mi 8, Mi Mix 3, Mi Mix 2S і Mi Mix 2. Дістатися MIUI 12 повинна і до Xiaomi CC9/CC9 Pro/CC9e. Отримають фірмову оболонку і смартфони «дочки» Redmi: Redmi K30/K20/K20 Pro, Redmi Note 7/Note 7 Pro, Redmi Note 8, Redmi 8/8 Pro/8A, Redmi 7/7A.

    Цікаво, що до цього переліку не увійшли такі моделі як Xiaomi Mi 8 Pro, Xiaomi Mi 8 SE, Redmi K30 Pro, Redmi Note 9 Pro і Redmi Note 9 Pro Max. Відсутність двох останніх моделей можна пояснити тільки тим, що мова йде про китайську версію прошивки, тоді як ці дві моделі не планують випускати на ринку Китаю.

    Джерело: gizmochina