Зображення ігрового Lenovo Legion

    103

    На ринку є особлива ніша смартфонів, орієнтована на ігровий прошарок користувачів. Більшість сучасних ігор заточені на потужне «залізо», воно допомагає робити ігровий процес ефективним і швидким. «Тепер ви будете косити ворогів пачками і станете перемагати», такий меседж несуть виробники ігрових пристроїв.

    Для Lenovo ігровий смартфон Legion – це окремий і експериментальний продукт, який вона збирається випустити. Майже напевно, компанія на презентації буде заявляти, що тільки вони створили найпотужніший і всеїдний інструмент для ігор, який приведе до перемоги. Не останню роль в позиціюванні Legion, як смартфона, заточеного на ігри, буде грати дизайн. Серія рендерів з патентної документації компанії дозволяє оцінити агресивний і брутальний зовнішній вигляд апарата.

    Судячи з усього, Lenovo Legion буде доступний в чорному і червоному кольорах, а в дизайні тильної сторони будуть превалювати ламані лінії і величезний логотип Legion. Запропонують тут RGB-підсвічування і основну камеру з трьома датчиками зображення.

    На верхній грані видно великі отвори для відводу тепла, а на нижньому торці розташувалися порт USB Type-C, слот для SIM-карт і решітка для динаміка. Звертає на себе увагу невеликий отвір на бічній грані, який нагадує роз’єм для зарядки. Очікується, що смартфон отримає два порти USB Type-C, щоб можна було заряджати апарат, не припиняючи ігровий процес.

    За попередньою інформацією Lenovo Legion оснастять однокристальною системою Snapdragon 865 і акумулятором ємністю 5050 мАг. Час презентації та інші характеристики смартфона невідомі.

    Джерело: pricebaba