Xiaomi і Redmi заплатить гроші власникам смартфонів

    1286

    Минуло трохи більше одного року з того самого моменту, як китайська компанія Redmi стала формально самостійним брендом, який випускає свою продукцію під своїм товарним знаком, а не загальним Xiaomi. Піти на такий крок було вирішено не тільки заради створення штучної конкуренції між двома компаніями, але ще і заради того, щоб телефони з лінійки Mi перестали асоціюватися у більшості людей в якості моделей мобільних пристроїв спеціально «для бідних».

    8 березня 2020 року, стало відомо про те, що обидві компанії вважали за необхідне заплатити гроші власникам смартфонів. У ряді країн світу була запущена програма під назвою Mi Credit, в рамках якої власникам смартфонів Xiaomi і Redmi пропонують отримати гроші, витратити які потім можна на покупку будь-яких гаджетів від китайської корпорації.

    Такими можуть виступати як її мобільні пристрої, так і будь-які інші товари з асортименту доступних у продажу, в тому числі навушники, портативні акумулятори, електросамокати, ноутбуки, телевізори, принтери, монітори і багато інших пристроїв з усіх, які можна зустріти на полицях її офіційних торгових точках, а також, крім того, у фірмовому онлайн-магазині, де товари продають з доставкою додому або на роботу.

    Суть цієї програми максимально проста. На думку керівництва Xiaomi і Redmi, іноді бувають такі ситуації, коли у покупця існує швидкоплинне бажання собі щось купити з асортименту компанії, і він готовий зробити це хоч прямо зараз, проте не має для цього коштів. До отримання зарплати, стипендії або пенсії, потенційним покупець вже може втратити бажання що-небудь купити, а це, в свою чергу, негативно позначається на продажах техніки та інших товарів. Програма Mi Credit покликана повною мірою від початку і до самого кінця вирішити таку проблему. Вона дозволяє заздалегідь прямо через інтернет отримати певний кредитний ліміт.

    Цей самий ліміт може варіюватися від $ 70 до $ 1400, залежно від кредитної історії. Отримавши ліміт на певну суму, в його рамках можна купити будь-які товари в торгових точках Xiaomi і Redmi, а також в їх онлайн-магазині. Повернути потім назад отримані в борг гроші можна в будь-який зручний час, проте якщо зробити це протягом перших двох місяців (60 днів) з моменту отримання, платити ніяких відсотків абсолютно точно не доведеться, що робить програму Mi Credit вкрай привабливою і вигідною. З її допомогою можна отримати в свої руки будь-які товари, а платити за них тільки через якийсь час, коли з’явиться така фінансова можливість. Поки що дана програма працює лише в Індії та Китаї, однак незабаром її повинні запустити і в інших регіонах.



    • інші новини