Citroen представив компактний електрокар за 6 тисяч євро

    98

    Продажі в Європі почнуться вже влітку цього року.

    Французький автовиробник Citroen представив новий компактний електрокар Ami, який приємно здивує своєю ціною – 6000 євро. Причому виробник пропонує три схеми придбання машини: звичайна купівля, довгострокова оренда і каршерінг.

    Citroen Ami вийде з одним мотором, який живиться від акумулятора на 5.5 кВт-год. Максимальна швидкість електрокара обмежена відміткою в 42 км/год і на одному заряді він проїде близько 75 км. Наповнення акумулятора від побутової розетки займає три години.

    У салоні — два зміщених одне відносно одного крісла. А роль медіасистеми виконує смартфон.

    Автовиробник заявляє, що новий Citroen буде практичним і зручним засобом пересування для коротких поїздок в межах міста і представить альтернативу скутерів, велосипедів, мопедів і громадському транспорту за розумною ціною.

    Машину планують продавати також і онлайн: можна буде замовити доставку на будинок або до точки самовивозу.

    Вартість Ami складе 6 тисяч євро. Також можлива оренда, яка обійдеться водієві в 19,99 євро в місяць з обов’язковим депозитом в 2644 євро; каршерінговий Ami коштує 26 євроцентів за хвилину.

    Нагадаємо, в топ-10 нових бюджетних авто в 2019 році, які вибирали українці, увійшли відразу дві моделі французького виробника Citroen.

    Джерело: UBR



    • інші новини