HMD Global готує музичний телефон Nokia 5310 XpressMusic

    141

    У 2007 році світ побачив телефон Nokia 5310 XpressMusic, який отримав музичну складову і позиціювався як молодіжне рішення. Тут запропонували стильний для того часу дизайн і додали окремий звуковий чип. В цілому вийшов непоганий апарат, не позбавлений недоліків, але він має ряд переваг і його непогано купували.

    Компанія HMD Global, яка повернула марку Nokia на ринок, ніяк не відмовиться від ідеї тиснути на ностальгічні нотки шанувальників фінського бренду. Черговим продуктом, який отримає своє сучасне продовження якраз і стане Nokia 5310 XpressMusic. Новинка вже пройшла процедуру сертифікації в Китаї.

    У плані дизайну — класична кнопкова дзвонилка, але від «діда» Nokia 5310 XpressMusic тут зберегли червоні смужки, які виділяють зони навколо дисплея. Музичну спрямованість пристрою демонструють фронтальні стереодинаміки.

    Відомо, що телефон отримав 2,4-дюймовий TFT-дисплей роздільною здатністю 320х240 пікселів, акумулятор ємністю 1200 мАг, 8 МБ оперативної пам’яті, внутрішній накопичувач на 16 МБ і на тильній стороні встановили камеру.

    Коли варто чекати анонсу сиквелу Nokia 5310 XpressMusic, невідомо.

    Джерело: nokiamob.net