Показали дизайн Nubia Red Magic 5G

    132

    На будь-якому смартфоні можна запустити ігри, але є окрема каста мобільників, спеціально заточених під любителів ігор. Представлені в цій ніші продукти Nubia і зараз компанія перебуває в одному кроці від прем’єри Red Magic 5G.

    Новинка може дебютувати в березні, а зараз вона вирушила отримувати необхідні сертифікати. За традицією відвідала вона центр TENAA, що дозволило знайти на сайті регулятора зображення смартфона.

    При створенні дизайну Red Magic 5G відмовилися від нарочито агресивного дизайну. Наступність з попередниками є, але вже немає великої кількості ламаних ліній, ставка зроблена на гру кольорів.

    Виглядає в такому виконанні тильна кришка самобутньо і досить свіжо. По центру задньої панелі проходить смуга, куди вписали потрійну камеру і логотип компанії. Не виключено, що тут запропонують RGB-підсвічування. Що стосується дисплея, то схоже, що тут відмовилися від вирізів в дисплеї, а запропонують тонкі симетричні відступи на торцях.

    Можливо, нам показали лімітовану версію з оригінальним колірним оформленням. Вона буде чомусь присвячена або щось символізувати. На це вказують цифри «05» на задній панелі.

    За відомостями TENAA, ігровий Red Magic 5G запропонує OLED-дисплей діагоналлю 6,65 дюйма з частотою оновлення 144 Гц і акумулятор ємністю 5000 мАг. За більш ранніми даними відомо, що базуватиметься новинка стане на Snapdragon 865, запропонує до 16 Гб оперативної пам’яті, систему повітряного і рідинного охолодження, швидку зарядку потужністю 55 Вт і в якості головного в основній камері буде виступати датчик Sony IMX686 на 64 Мп.

    Джерело: sohu.com