Перше фото Huawei P40 Lite

    152

    Інсайдери вважають, що 26 березня відбудеться презентація Huawei P40 і P0 Pro. Але це будуть не єдині моделі цієї серії.

    Слідуючи традиції, запропонують і лайт-варіант для ощадливих, які не бажають багато витрачати на покупку флагмана. Новинка отримає назву Huawei P40 Lite і буде виглядати ось так.

    Вау-ефекту немає і екстер’єр не розбурхує свідомість. Типовий мобільник у виконанні Huawei. На камери виробник виявився скупий і пропонує тут тільки дві на тильній стороні. Сканера відбитків немає і в цій ситуації варіантів тільки три: датчик інтегрували в дисплей, його відправили на бічну грань або його зовсім немає.

    У плані технічного оснащення Huawei P40 Lite також може не вразити. Є прогнози, що новинка стане лише глобальною версією Huawei Enjoy 10, який був представлений в Китаї в жовтні минулого року. Але хочеться вірити, що апгрейд все ж торкнеться хоча б апаратної частини і замість Kirin 710F встановлять Kirin 810.

    Нагадаємо, що Huawei Enjoy 10 має 6,39-дюймовий екран роздільною здатністю HD+, процесором Kirin 710F, 4/6 Гб ОЗУ і 64/128 Гб ПЗУ, батарейкою на 4000 мАг і здвоєною основною камерою 48 Мп + 2 Мп. Як для Lite-версії флагмана набір характеристик слабкий.

    Джерело: proandroid



    • інші новини