Розкрито характеристики і вартість Samsung Galaxy Buds+

    184

    Все менше часу залишається до заходу Samsung Unpacked, який пройде 11 лютого в Сан-Франциско. Найбільше уваги було прикуто до тих смартфонів, які покажуть на івенті. Тепер прийшов час поговорити про бездротових навушниках Galaxy Buds+.

    Інформацією про гарнітуру поділився відомий постачальник витоків Еван Бласс. У плані дизайну не буде ніяких змін. Хіба що вага кожного навушника складе 6,3 грама проти 5,6 у попередника.

    Такі зміни продиктовані збільшенням ємності акумуляторів. Тепер усередині встановлять батарейки на 85 мАг і їх повинно вистачати на 11 годин відтворення музики. Додали трохи міліампер і акумулятору всередині зарядного кейса – 270 мАг проти 252 мАг у Galaxy Buds.

    Нова гарнітура отримала захист від бризок IPX2, поліпшену технологію швидкої зарядки, додатковий мікрофон і підтримку Bluetooth 5.0. Природно, що прокачали тут і звук, який стане більш об’ємним, чистішим і багатшим.

    А ось шумозаглушення не завезли. На вибір запропонують чотири кольори: білий, чорний, червоний і синій. Оцінили Galaxy Buds+ в $149 і це на $20 більше, ніж просили за торішню версію.

    Джерело: twitter



    • інші новини