Як очі мухи – так виглядає новий VR-шолом Samsung

    1412

    Якісні зображення Samsung Odyssey Mixed Reality 2020.

    Гарнітура віртуальної реальності Samsung Odyssey була анонсована в жовтні 2017 року, це була перша автономна гарнітура від корейського виробника. Нещодавно стало відомо про те, що Samsung Electronics подала патент на нову гарнітуру Odyssey, який був схвалений Національним управлінням інтелектуальної власності Китаю 17 січня.

    Ресурс Letsgodigital використовував патентні зображення, щоб створити тривимірну модель нової гарнітури під умовною назвою Samsung Odyssey Mixed Reality 2020.

    Лицьова частина викликає стійкі асоціації з очима мухи. Можливо, така опукла конструкція дозволить забезпечити більший кут огляду. У будь-якому випадку це виділяє нову гарнітуру на тлі конкурентів.

    У новій гарнітурі немає поворотного колеса, за допомогою якого можна міцніше затиснути пристрій навколо голови. Для цього з боків передбачені висувні частини.

    На нижній частині розташовуються дві кнопки регулювання гучності, а також ще одна кнопка, призначення якої поки незрозуміло. Нова гарнітура, судячи з опису, має чотири вбудовані камери, що має сприяти більш точному відстеженню.

    Пристрій можуть представити вже 11 лютого на конференції, присвяченій анонсу Samsung Galaxy S20.

    Джерело: Letsgodigital