Redmi K30 отримає продовження за межами Китаю як Poco X2

    171

    Є чимало тих, хто має теплі почуття до компанії Xiaomi. Чи пошириться народна любов на недавно виділеного бренду Poco, дізнаємося за підсумками нинішнього року. Багато чого буде залежати від того, що запропонує компанія і за скільки.

    У будь-якому випадку малоймовірно що новинки будуть смартфонами, створеними з нуля. Сьогодні прийшло підтвердження, що Redmi K30 змінить логотип і буде називатися Poco X2. У крайньому разі, в Індії та Польщі, а мова йде про 4G-версії. Якщо так і станеться, то такий крок великого подиву не викликає. Варто згадати фінт компанії з неймінгом Redmi K20 і Redmi K20 Pro для глобального ринку.

    Репортерам видання MIUI Polska вдалося роздобути прошивку Poco X2. Її номер M192G7BE і саме цей же номер отримало ПО Redmi K30. Це вже вказує на те, що нас чекає прем’єра брата-близнюка. Упевненості в тому, що Poco X2 стане перейменованою моделлю Redmi K30, додають і ті характеристики, які згадані.

    Смартфон побудований на базі Snapdragon 730G, має 8 Гб оперативної пам’яті та флеш-модуль на 256 Гб. Працює апарат під управлінням фірмової оболонки MIUI 11.0.2 на основі Android 10.

    Супроводжує джерело свою інформацію нібито реальним фото Poco X2. З огляду на «коріння» моделі, було не дивно побачити здвоєну фронталку.

    Джерело: gizmochina