Порошенко відвідав Гонтареву і подарував їй футболку із зображенням екс-глави НБУ в образі балерини з шаблями

    3376

    Колишній президент України Петро Порошенко і його дружина Марина провідали Валерію Гонтареву, щоб від імені жителів України підтримати її в боротьбі за країну. Про це політик написав на своїй Facebook.

    Порошенко охарактеризував екс-главу Нацбанку не тільки як сильного менеджера, але і як сильну особистість. Як приклади її стійкості він назвав історію з націоналізацією ПриватБанку і порятунок “всієї банківської системи країни”.

    “Коли треба було наражатися на небезпеку, щоб захистити кошти десятків мільйонів вкладників ПриватБанку, – вона не зламалася. Коли треба було брати відповідальність за складні рішення, щоб врятувати від колапсу всю банківську систему країни, – вона не зламалася”, – написав Порошенко.

    Він запевнив передплатників, що Гонтареву не зламає і переслідування опонентів, які “не цураються бандитських прийомів” і “самі стають бандитами”.

    У подарунок відвідувачі привезли Гонтаревій “слова підтримки від багатьох українців” і дизайнерські футболки Юрія Журавля. На одязі зображена сама Гонтарєва в образі балерини, з забинтованою ногою і шаблями.

    Свій пост Порошенко завершив на урочистій ноті: “Валерія не зламається, впевнені ми. Знайте: ніхто з нас не зламається!”

    Джерело



    • інші новини