MIUI 11 отримає цікаву функцію, якій немає аналогів

    2495

    Напередодні офіційного релізу програмного інтерфейсу MIUI 11 компанія Xiaomi розповідає все більше про особливості оболонки. До слова, в цьому році програмне забезпечення відзначить дев’ятиріччя.

    Одним з цікавих нововведень стане поява функції, яка дозволить рятувати людські життя. Смартфони на базі прошивки MIUI 11 зможуть сповіщати про загрозу землетрусу, як тільки з’явиться така інформація. Це нововведення було підтверджено одним з топ-менеджерів китайського виробника.

    Xiaomi застосовує можливості доступу до інформації на системному рівні при роботі з організаціями, які мають доступ до інструментів попередження про землетруси. Як підсумок, користувачі пристроїв Xiaomi отримають повідомлення одночасно.

    Смартфон буде повідомляти за допомогою звукових і графічних повідомлень, якщо навколо міста може статися землетрус. Крім того, пристрій вкаже, де знаходиться найближчий безпечний притулок.

    Нагадаємо, що реліз MIUI 11 відбудеться 24 вересня. Правда, перший смартфон на базі нової версії програмного забезпечення з’явиться 23 вересня. Це буде флагманська модель Xiaomi Redmi K20 Pro Premium.



    • інші новини