Стало відомо у скільки оцінили перший розумний телевізор OnePlus. Сума лякає

    84

    Перший телевізор компанії OnePlus повинен дебютувати в Індії на прес-конференції, яка відбудеться 26 вересня, а у нас з’являються крупинки нової інформації про цей пристрій.

    Цього разу відомий мережевий інформатор під ніком Ice Universe, який часто публікує правдиві відомості про новинки, повідомив, що перший розумний телевізор компанії вийде під назвою OnePlus TV Q1 Pro.

    Крім того, стало відомо про те, що телевізор не буде надто доступним. В Індії його пропонуватимуть за ціною близько 150 тис. рупій, що в перерахунку становить 2099 доларів США. Вчора компанія Xiaomi представила 65-дюймовий телевізор Xiaomi Mi TV 4X з екраном на 4K, який пропонють за 765 доларів.

    Трохи бентежить березень 2019 року, зазначений як дата виробництва. Залишається надія, що це стара інформація, яка вже не відповідає дійсності.

    Перший телевізор OnePlus TV буде оснащений 55-дюймовою панеллю QLED роздільною здатністю 4K, яка буде підтримувати розширений динамічний діапазон Dolby Vision. Також він буде оснащений акустичною системою, що складається з 8 динаміків загальною потужністю 50 Вт.

    Розробники гарантують, що телевізор зможе відтворювати звук в самому широкому частотному діапазоні і запропонує якісний глибокий бас. Також підтримується технологія об’ємного звучання Dolby Atmos.

    В якості апаратної основи виступить однокристальна система MediaTek MT5670, обсяг оперативної пам’яті складе 3 ГБ, при цьому телевізор працює під управлінням операційної системи Android 9.0 Pie.

    Джерело: Ice universe