Рідинне охолодження Redmi Note 8 Pro ефективніше традиційного на 4-6 ° С

    145

    Смартфон зможе працювати під максимальним навантаженням без зниження продуктивності протягом довгого часу.

    Redmi в цьому році затьмарила свою материнську компанію Xiaomi за рівнем галасу, який навколо виходу кожного нового смартфона самостійного віднедавна бренду.

    Щодня з’являються новини про ще невипущені продукти, регулярно розробники знаходять, як підтримати інтерес у потенційних покупців до анонсу. За нею йдуть новини про рекордний рівень попередніх замовлень, про те, як смартфони розкуповують за лічені секунди, а також про багатомільйонні постачання і початок продажів новинок в інших регіонах під іншими назвами. Потім після невеликої перерви історія повторюється. Redmi вже провернула цю схему кілька разів в цьому році, зараз компанія готує громадськість до анонсу Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro.

    Redmi вже підтвердила, що Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro побудовані на базі однокристальної системи MediaTek Helio G90T і є ігровими смартфонами, орієнтованими на шанувальників ігор, причому не тільки мобільних, якщо вірити останнім тизерам, які натякають… на вихід World of Warcraft. Також оголошено, що для смартфонів будуть доступні геймпад і інші ігрові аксесуари.

    Раніше проскакувала інформація про те, що Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro отримають систему рідинного охолодження. Офіційний банер не тільки підтверджує цю інформацію, але і вказує на те, що рідинне охолодження працює набагато ефективніше традиційного, дозволяючи охолоджувати начинку смартфонів на 4-6 С сильніше. Це означає, що смартфон зможе працювати під максимальним навантаженням без зниження продуктивності протягом довгого часу.

    Презентація Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro очікується 29 серпня цього року.