Кнопковий геймпад Honor GamePad підходить для більшості смартфонів з USB-C

    113

    Якщо заряд швидше закінчиться у смартфона, Honor GamePad виступатиме в ролі зовнішнього акумулятора і навпаки.

    На виставці gamescom 2019, яка проходила цього тижня в Німеччині, китайський виробник смартфонів Honor представив Honor GamePad.

    Honor GamePad – це контролер, який підключається до вашого телефону через USB-C, але насправді зв’язок здійснюється по бездротовому каналу Bluetooth. Підключення по USB-C призначене для того, щоб аксесуар і смартфон могли обмінюватися енергією акумуляторів.

    Річ у тім, що Honor GamePad отримав вбудований акумулятор ємністю 400 мА • год. Подача живлення при підключенні до смартфона працює в обидві сторони, телефон і аксесуар зможуть ділитися один з одним енергією під час інтенсивних ігор. Тобто якщо заряд швидше закінчиться у смартфона, Honor GamePad виступатиме в ролі зовнішнього акумулятора і навпаки.

    Honor GamePad поставляється в чорному корпусі з яскраво-жовтими кнопками. На верхній панелі є джойстик і кілька кнопок, які можна буде налаштовувати під конкретну гру.

    Honor не повідомив, скільки коштуватиме Honor GamePad, але відомо, що продажі в європейському регіоні почнуться в кінці цього року. До речі, Honor GamePad буде підходити для більшості смартфонів з роз’ємом USB-C, а не тільки для пристроїв Honor.